Haber

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle tatil programı düzenlendi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı münasebetiyle bayram programı düzenlendi.

İl Başkanı Ali Bonekıran’ın yanı sıra AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Merkez İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları, ilçe ve belde başkanları, belediye başkanları , milletvekili adayları ve parti üyeleri katıldı.

Burada partililerle birlikte kutlama yapan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, tüm partililere aileleriyle birlikte keyifli ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diledi.

AK Parti ailesi olarak çok verimli bir ramazan ayını geride bıraktıklarını belirten Savran, “Bir aydır tüm meslektaşlarımızla sahadaydık. Hiçbir günümüzü boşa harcamadık. AK Parti ailesi olarak gönüllere dokunmaya çalıştık. İnşallah bayramdan sonra da hızımızı düşürmeden hatta artırarak çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti olarak biz büyük bir aileyiz ve partimiz gücünü teşkilatlarımızdan ve vatandaşlarımızdan almaktadır.” söz konusu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu