Teknoloji

ChatGPT ile görüntülü sohbet etmenin yolu: Call Annie ile tanışın

Eğlenceli, bilgilendirici ve bazen korkutucu olsa da, bir yapay zeka sohbet robotuyla yapılan bir konuşma hala ekrandaki metinden ibaret. En azından şimdilik. Peki ya gerçekten bir sanal asistanla konuşabilseydiniz? ChatGPT destekli “AI arkadaş” uygulaması Annie’yi arayınile bir araya

Yapay zeka robotlarını önümüzde görmemize daha “az” bir zaman var. Ancak AI botlarının çok hızlı geliştiği de bir gerçek. Annie uygulamasını arave onu bir adım öteye götüren bir uygulamadır ve yaptığı şey, ChatGPT’yi gözünüzün önünde görebileceğiniz bir arkadaşa dönüştürmektir.

Call Annie’ye web üzerinden erişilebilir, ancak eksiksiz bir deneyim istiyorsanız, iOS uygulamasını indirmeniz gerekir. Ayrıca bir de telefon numarası var. Bunu da kendi sitelerine eklemişler.

App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilen Call Annie uygulaması, Midjourney’i kullanma Oluşturulmuş sanal bir kadın avatarı vardır. uygulamada” Annie’yi ara” düğmesine dokunduğunuzda Annie sizinle sohbet etmeye başlar. Siz sohbet etmek istediğiniz sürece sorularınızı yanıtlamaya ve isteklerinize yanıt vermeye devam edecektir. Call Annie’nin nasıl konuştuğunu görmek için aşağıdaki görüntüyü hızlıca oynatabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu