Haber

Düzce AK Parti’de eğilim anketi

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin’in istifasının ardından boşalan kadroyu belirlemek için eğilim araştırması yapıldı. Görevlendirilen heyet, cumhurbaşkanlığı başkanlığı için üyelerle birebir görüşmelerde bulundu.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, yeni il başkanını belirlemek üzere Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ve Karadeniz Bölge Koordinatörü Yahya Çelik’i görevlendirdi. Düzce’ye gelen Günnar ve Çelik, partililerle tek tek görüştü.

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile belirlenecek”

Adnan Günnar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile Düzce il başkanının en kısa sürede belirleneceğini söyledi. Düzce’ye geldik. Umarım görüşmemizden güzel bir sonuç çıkar. Yapacağımız müzakereler sonucunda il başkanını belirlemeyi planlıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da onayı ile yakında AK Parti Düzce İl Başkanı belli olacak” dedi.

“Süreci hızlı bir şekilde tamamlayacağız”

İl başkanının belirlenmesinde partililerin görüşlerinin dikkate alınacağını ifade eden Günnar, “AK Parti’nin başarısındaki en büyük pay örgüt mensuplarıdır. Her şey vatanımız, milletimiz için. Bayrağımız istişareler devam edecek.Düzce’nin genel kanısı kimin il başkanı olacağını belirleyecek.Hızla tamamlanmasını istiyoruz” dedi. – DÜZCE

haber-kas.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu