Haber

Erman Toroğlu’ndan ilginç itiraf: “Evde çıplak dolaşıyorum”

Kariyerini futbol yorumcusu olarak sürdüren eski hakem Erman Toroğlu, eşi Ezgi Yavuz ile birlikte ünlülerin evlerini ziyaret eden ünlü sunucu Evrim Akın’ı İstanbul Boğazı’na bakan evinde ağırladı.

Evliliği gündemde olan Erman Toroğlu, eşiyle birlikte kamera karşısına geçti.

İstanbul’daki evinin yatak odası da aynalarla kaplı

Bodrum’daki evlerinin yatak odasındaki tavan aynası daha önce sosyal medyada konuşulmuştu. Toroğlu’nun İstanbul’daki evinin yatak odası da aynalarla doluydu.

Evrim Akın eve girer girmez şaşkınlığını gizleyemedi “Efendim bu nasıl bir bakış açısı?” söz konusu. Toroğlu “Biliyorsun benim aynam, taşım, tahtam, camım. Yine yatak odasına gireceksin, fazla yapışma.”söz konusu.

Erman Toroğlu kolundaki özel bilekliği gösteriyor. “Yatak odasında sana daha fazla şey göstereceğim.”Diyerek gündemde olduğunu belirtmeden edemedi.

“Evde çıplak dolaşıyorum”

Salondaki bazı pencerelerin içine sinema yaptırdığını söyleyen Erman Toroğlu, şöyle konuştu: Evde çıplak dolaşıyordum, arkadaşlarımla sohbet ediyordum ve bir gün otelin müdürü aradı; “Efendim, pencereleriniz sinemayla donatılmamış mıydı?” ‘Evet efendim’ dedim. ‘Hangi filmi önümde çıplak dolaşıyorsun?’ dediğimde hemen o kanepeye oturdum.

“Filmleri ters yaptı”

Filmciyi aradım, filmleri tersten yaptırdığımı söylemez mi… Şaka gibi…”söz konusu.

“Ama tavanda değil.”

Akın daha sonra yatak odasını gezdi ve boy aynalarıyla dolu odaya girdiğinde, “Ama tavanda değil.” söz konusu. Bunun üzerine Ezgi Yavuz şunları söyledi: “Olmaz, tehlikeli. Aynaları seven gösterişli bir adam.”söz konusu.

sefaatliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu