Haber

İzmir’de anne ile bebeğini ayıran feci kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

İzmir’de anne ile bebeğini ayıran feci kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Genç kadını öldüren sürücüler yakalandı

İZMİR – İzmir’in Gaziemir ilçesinde annenin hayatını kaybettiği, 1’i bebek 2 kişinin yaralandığı kazaya ait görüntüler ortaya çıktı. Kaza öncesi otomobilleriyle yarış halinde oldukları ve olay sonrasında ortadan kaybolduğu iddia edilen sürücülerin gözaltına alındığı öğrenildi.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Gaziemir Dokuz Eylül Mahallesi, Akçay Caddesi üzerinde meydana geldi. Teze göre, sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen 35 BOS 208 plakalı ve 35 ENG 73 plakalı otomobil, sürücüsünün olduğu sırada park halindeki 35 ANS 884 plakalı kamyonete çarptı. 35 ENG 73 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetti. Çarpmanın etkisiyle kamyonet önüne park halinde bulunan 01 TD 971 plakalı otomobile çarparak yan yattı. 35 BOS 208 plakalı otomobil ise kazaya karışmamak için yoldan çıkarak demir parmaklıklara çarptı. Kazayı gören vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada kamyonette bulunan anne İnci Özparlılı ve bebeği Ö.A.Ö. sıkışmak. Kamyonette sıkışan İnci Özparıltım ve 7 aylık bebeği Ö.A.Ö.’yü itfaiye ekipleri çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Durumu ağır olan İnci Özparıltım, bebeği Ö.A.Ö. tarafından Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesine sevk edildi. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan anne Özparıllı, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kamerada korkunç kaza

Öte yandan meydana gelen kaza, yol kenarındaki düğün salonunun kamerasına yansıdı. Görüntülerde, hızla seyreden bir aracın park halindeki TIR’a çarptığı ve araçların savrulduğu anlara yer verildi.

Kaçan sürücüler yakalandı

Kaza sonrası kaçan sürücüler polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Zanlıların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Bebek taburcu edildi

Öte yandan kazada yaralanan 7 aylık bebek Ö.A.Ö., tedavisinin ardından taburcu edilerek yakınlarına teslim edildi. Anne İnci Özparıltı’nın cenazesi, İzmir Adlı Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak Torbalı ilçesine götürüldü.

Yiyecek almaya gelmişlerdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, başka bir kazaya yol açmamak için güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri kamyonette sıkışan İnci Özparıltım ve Ö.A.Ö adlı 7 aylık bebeği kurtardı. Sağlık ekiplerince yapılan incelemelerin ardından İnci Özparıltım, ambulansla Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesine, bebeği ise Behçet Uz Çocuk Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan anne Özparıllı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Öte yandan kamyonetin yol kenarındaki büfeden yiyecek almak için park ettiği, İnci Özparıllı’nın eşinin kaza öncesi büfeden yemek yaptığı ve kazanın o sırada meydana geldiği öğrenildi.

babadagajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu