Haber

Kayseri’de Kayıp Tıp Fakültesi Öğrencisi Aranıyor

KAYSERİ’de 11 gündür kendisinden haber alınamayan tıp fakültesi öğrencisi Ahmet Enes Tekin’i (25) arama çalışmaları sürüyor. Tülay Tekin (57), oğlunu en son birlikte gittikleri hastanede gördüğünü ve “Ben tuvalete gidiyorum” deyip yanımdan ayrıldığını söyledi. Onu bir daha göremedim. Çok korkuyorum. Baba Osman Tekin (60), “Ahmet’in tıp fakültesini sevmediğini öğrendik ve bizi kırmamak için devam etti.

Talas ilçesinde yaşayan Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencisi Ahmet Enes Tekin, 21 Temmuz’da annesiyle birlikte hastaneye gitti. “Tuvalete gidiyorum” diyerek annesinden ayrılan Ahmet Enes ,’dan bir daha haber alınamadı. Tekin’in hayatından endişe eden ailesi, durumu polis ekiplerine bildirerek kayıp başvurusunda bulundu. Polis, jandarma, AFAD ve ANDA ekipleri, ilçenin çeşitli yerlerinde duvar ve direklere kayıp beyanı asılan Ahmet Enes Tekin için arama çalışması başlattı. Ekipler, Tekin’in en son görüldüğü Tavlusun Mahallesi’ndeki Derevenk Viyadüğü’nde çalışmalarını sürdürüyor.

Ahmet Enes’in annesi Tülay Tekin yaşananları, “Hastanede randevumuz vardı. Kaybolduğu günün sabahı beraberdik. En son hastanede gördüm. tuvalete gidiyorum. Çocuk değildi bizi bekletmezdi.Yürüyüşe çıkarken bile haber vermeden evden çıkmazdı.Çok korktum şimdi uyuyamıyorum.Ne oldu? oğlumla lütfen evine dön oğlum lütfen evine dön yalvarırım kendi hırslarımızın kurbanı oldun istediğini yap oğlum ne olur geri dön arıyorum arkadaşlarına, lütfen yardım edin. Ben bir anneyim. Lütfen oğlumu getirin.” O günden beri haber alamadık. Aslında o bir tıp fakültesi öğrencisiydi. Durumunda bir değişiklik olmadı. İçine kapanık bir çocuktu. Çok konuşmadı. Arkadaşlarıyla derin sohbetler ederdi. Her şey akla gelebilir. Uygun taraflarla kendimizi teselli etmeye çalışıyoruz ama her ihtimali de düşünüyoruz. Bu kadar uzun süre ayrı kalmak mümkün değil. Geçen yıl arkadaşlarıyla tatile gitti. Tatilinde 10 kez telefonda görüştük. Bize her şeyi haber verirdi.” İstemiyorsan okuma oğlum. Herkes okuyarak geçimini sağlamaz. Evine gel. Evine gelmek istemiyorsan bana haber ver. nerdesiniz arkadaşlara da sesleniyorum böyle bir zulüm yok en ufak bir bilginiz varsa lütfen bizimle iletişime geçin sağlıklı ve hayatta olduğunu bilmemiz bize yeter son arama yapıldı Malatya yolu üzerinde, viyadüğün altında. Ancak ne kadar ileri gittiklerini bilmiyorum. Polisler gelene kadar orada bekledim. Bize yardımcı olan herkese teşekkür ederim.” ‘TÜM SIRLARINIZI SAKLIYORUM’

Ahmet Enes’in ağabeyi Aydın Tekin (26), “Sabah erken saatlerde annemle hastaneye gittiler. Kamera ile kamerayla inceliyoruz. Çok çaresiziz. Bizim için çok zor. Yapamadık.” AFAD’dan sadece güzel bir haber bekliyoruz kardeşim kimseye ulaşamazsan bana ulaş tüm sırlarını saklıyorum gelmek istemiyorsan da bize haber ver tamam bilelim .”

haber-pulumur.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu