Haber

Müzisyen Onur Şener’in Adı Çankaya’da Yaşayacak

Çankaya Belediyesi, konser verdiği mekanda şarkıyı çalmadığı gerekçesiyle öldürülen Ankaralı müzisyen Onur Şener’in adının yeni yaptırdığı parkta kalmasına karar verdi.

Ankaralı müzisyen Onur Şener’in adı Çankaya parkına verildi. Çankaya Belediyesi, kısa bir süre sonra hizmete açacağı Alacaatlı Mahallesi’nde yaptığı yeni parka “Onur Şener” adını verdi.

Çankaya Belediyesi, 2 Ekim’de çıkan arbedede şehit olan Onur Şener’i talep modülü tartışması gerekçe göstererek unutmadı. 45 yaşında sanatını icra ederken hayatını kaybeden genç müzisyenin adını ölümsüzleştiren Çankaya Belediyesi, yeni parklarından birine sanatçının adını verdi.

Alacaatlı Mahallesi 4982 Sokak üzerine yapılan park, Vatan Piknik Alanı’nın karşısında. Toplam 3 bin 778 metrekare alana sahip olan park, 2 bin 630 metrekare yeşil alandan oluşuyor. Oturma üniteleri ve yeşil dokusu ile kısa süre içerisinde bölge halkının hizmetine sunulacak olan park, Onur Şener’in adını yaşatacak.

ONUR ŞENER Anı Ormanı

Başarılı müzisyen Onur Şener adına hayranları tarafından hatıra ormanı oluşturuldu. Şener’in lisansüstü okulu, TED Ankara Koleji mezunları, Çayyolu Mahalle Muhtarı ve Çukurca Leo Kulübü üyeleri Şener için 150 fidan dikti. Şener’in ailesi, Çayyolu’nda Çankaya Belediyesi’nin Onur Şener Hatıra Ormanı olarak belirlediği alana hayranlarının yanı sıra fidan dikti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu