Yaşam

Nilperi Şahinkaya, Münevver Karabulut’u öldüren Cem Garipoğlu’nun ablasıyla aynı karede! Onun savunması da

Münevver Karabulut’un katili oyuncu Nilperi Şahinkaya Cem Garipoğlu ‘nin ablası Sakine Garipoğlu ile çektirdiği fotoğraf tepkilerin odağı oldu. Sosyal medyadan açıklama yapan Şahinkaya, “Bir arkadaşla yemeğe çıktık. O da arkadaşımın arkadaşı. O da geldi. Sakine’yi tanımıyordum.”

2009 YILINDA YAPILDI

3 Mart 2009’da 17 yaşındaki Münevver Karabulut, İstanbul Bahçeşehir’de Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürüldü. Karabulut’u öldüren Cem Garipoğlu, tutuklandıktan 5 yıl sonra 2014 yılında intihar ederek yaşamına son verdi.

FOTOĞRAF YANSIMALARA NEDEN OLUR

Nilperi Şahinkaya ise gündeme bomba gibi düşen bir olaya imza attı. Cem Garipoğlu’nun kardeşi Sakine ile aynı karedeydi. Ünlü oyuncunun Melis Şakak ve Sakine Garipoğlu ile aynı karede olması sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.

“BİLMİYORUM”

Kendi sözleriyle, “Hakkımda dünyanın en aptalca linç kampanyası başlatıldı.” Şahinkaya söze, “Hemen cevap vermem gerekiyor” dedi. Melis Şakak ile Çeşme’de tanıştığını söyleyen ünlü oyuncu, Şakak ile birlikte kalanlardan birinin de Sakine Garipoğlu olduğunu belirtti. Sakine’yi tanımadığının altını çizen Şahinkaya, “O kadar bilgili değilim, kusura bakmayın” sözleriyle bunu da sitemde bulmuş.

“BU KADAR ÇİRKİN OLAMAZSINIZ”

O gün ayrıldıktan sonra Sakine Garipoğlu ile bir daha görüşmediğini belirten Şahinkaya, kendisini sosyal medyada takip bile etmediğini söyledi. Sonunda “Bu kadar çirkin olamazsın” diyerek sözlerini bitirdi.

haberceltik.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu