Haber

Onur Altan Tan, Futurance Yönetim Kurulu’na atandı

Onur Altan Tan, blockchain tabanlı ürün ve hizmetler geliştiren ve sunan lider finansal teknoloji şirketlerinden biri olan Futurance’ın Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.

2021 yılından bu yana Türkiye’nin blockchain tabanlı finans ekosistemi olarak adını duyuran ve yenilikçi adımlarıyla şubenin gelişimine öncülük eden Futurance Teknoloji Hizmetleri A.Ş. (Futurance) bünyesine kattığı güçlü isimlerle büyümeye devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye blockchain ekosisteminin deneyimli isimlerinden Onur Altan Tan, Futurance ailesine katılan son kişi oldu.

Bugüne kadar hayata geçirdiği öncü projelerle Türkiye’de kripto varlık ekosisteminin gelişimine büyük katkı sağlayan Onur Altan Tan, blockchain alanındaki tecrübesini Futurance bünyesindeki markalardan biri olan kripto para borsası Fexobit başta olmak üzere diğer alanlardaki hizmetlerin geliştirilmesi için kullanacak.

“MEVCUT SİSTEM İLE GELECEĞİN FİNANS YAKLAŞIMLARI ARASINDA KÖPRÜ OLACAĞIZ”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Onur Altan Tan, Futurance ailesine katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Yeni dönemde en büyük önceliğimiz, Türkiye’nin yeni merkezi olmayan ekonomide yerini alması ve kripto teknolojisinde lider konuma gelmesi olacak. Ülkemizin bunun için büyük bir potansiyele sahip olduğuna inanıyoruz. Bu potansiyeli ortaya çıkarmak için mevcut sistem ile geleceğin finans anlayışı arasında köprü görevi görecek yapılara ihtiyacımız var. İşte Futurance’ın vizyonu, Türkiye’nin gelecekteki başarı öyküsünün ana unsurlarından biri olacaktır. Bu vizyonun ve bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Yenilikçi projelerimizle Futurance ekosistemini genişletirken, mevcut yatırımcılarımıza da en güvenilir, doğru ve kullanıcı dostu çözümleri sunacağız.”

Onur Altan Tan kimdir?

Lisans eğitimini İngiltere ve Amerika’da alan Onur Altan Tan, Cambridge Üniversitesi’nde İngiliz Dili ve Edebiyatı ve Colorado Boulder Üniversitesi’nde Biyokimya eğitimini başarıyla tamamladı. Meslek hayatında blockchain teknolojisi ve kripto varlıklar ile ilgili detaylı projelere imza atan Onur Altan Tan, Bitci Teknoloji’nin Türkiye’deki kurucuları arasında yer almış ve 5 yıl boyunca şirketin CEO’luk görevini üstlenmiştir. Geçmiş mesleğinde dünyanın önde gelen kulüpleri ve kadrosu ile gerçekleştirilen fan token projeleri başta olmak üzere birçok global iş ortaklığına imza atan Onur Altan Tan, Futurance Teknoloji Hizmetleri A.Ş. 2023 yılı Temmuz ayında Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmıştır.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu