Haber

Trump, Biden’a hakaretler yağdırdı

Seçim kampanyası kapsamında Pennsylvania’da miting düzenleyen eski ABD Başkanı Donald Trump, Joe Biden’a hakaretler yağdırdı. Trump, “Aptal bir adamımız var… a… ve bunun olmasına o neden oluyor,” dedi Trump.

TRUMP SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLIYOR

ABD eski Başkanı Donald Trump, 2024’te yapılacak Başkanlık Seçimleri için adaylığını açıkladı. Hızlı bir şekilde çalışmalara başlayan Trump, Pensilvanya’da miting düzenledi. Trump, mitingde ABD Başkanı Joe Biden’a hakaretler savurdu.

AÇIKÇA BİDEN MÜBAREK OLSUN

Trump, “Diğer ülkelerin liderleri ne yaptıklarını biliyorlar. Bu işte en iyiler. İşimizin en iyisine sahip değiliz. Belki de o hiçbir zaman en iyi performans gösteren olmadı. Biz… sebeplere sahibiz” dedi. Mülteci karşıtı politikaları seçim kampanyasının merkezine alan Trump, daha önce olduğu gibi “teröristlerin ABD’yi işgal ettiğini” savundu.

“İKNA ETMEYSE BİLE SEÇİM KAMPANYASINA DEVAM EDECEĞİM”

Öte yandan son dönemde kendisine yöneltilen suçlamalardan bahseden Trump, bir karar alsa bile 2024 başkanlık seçimleri için kampanyasını sürdüreceğini söyledi. Öte yandan Trump, kendisine yöneltilen suçlamaların beklenenin tersi yönde etki ederek oy oranlarını artırdığını iddia etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu