Yaşam

Ülkeyi Karıştıran İddia: Harry, Kate’e Aşık mı?

İngiliz Kraliyet Ailesi magazin gündemini meşgul etmeye devam ederken, Prens Harry’nin Kate Middleton’a aşık olduğu iddia edildi.

İngiliz Kraliyet Ailesi, Prens Harry-Meghan Markle ve Prens William-Kate Middleton arasındaki soğuk ilişki nedeniyle sık sık gündeme geliyordu. Şimdi ise bu tartışmaları yeniden alevlendiren bir gelişme yaşandı. Kraliyet ailesini yakından takip eden isimlerden biri olan Ingris Seward, yaptığı açıklamalarla tüm dünyayı sarstı.

“Harry Her Zaman Kate’e Biraz Aşıktı”

Kraliyet ailesiyle ilgili açıklamaları, açıklamaları ve kitaplarıyla 40 yıldır yakından takip edilen yazar, yeni kitabıyla pek çok bilinmeyen detayı gün yüzüne çıkaracak gibi görünüyor. Çünkü yeni kitabı Annem ve Ben’de Sussex Dükü Prens Harry ile ağabeyi Galler Prensi William’ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton’un yakın olduklarını söyledi. “Belki de Harry her zaman Kate’e biraz aşık olmuştur. Hayır, hayır, hayır… Fiziksel aşktan bahsetmiyorum. Ama zihinsel olarak söylüyorum. Harry psikolojik olarak Kate’e hayrandı. Evlerinden çıkmıyordu. “Kardeşi ve karısına Kensington Sarayı’nda akşam yemeğinde ne olduğunu soracak kadar yakındı” dedi. Bu tezlerle ilgili açıklamalarda bulunan Seward, bu olayın Megan Markle’dan önce başladığını sözlerine ekledi.

Ülkeyi Karıştıran İddia: Harry, Kate’e Aşık mı?

Birlikte Görünmek İstemedler

Prens Harry-Meghan Markle ile Prens William-Kate Middleton arasında yaşananlar bu tartışmaları güçlendiriyor. Çiftler arasında sorun olduğu bilinse de bu konular şu ana kadar pek gündeme gelmedi. Ancak kasa yazarının gündeme getirdiği yeni gelişmelerin ardından aşk, kıskançlık gibi durumların ortaya çıktığı görüldü.

Yazarın bu çok önemli tezlerinin ardından isimlerden herhangi bir açıklama yapılıp yapılmayacağı ve basında durumun nasıl ele alınacağı merak ediliyor. Yazarın bu sözlerine Kraliyet Ailesi’ne yakın çevreler sert tepki gösterdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu