Yaşam

Ben Buna Uymadım Cihana yeni bölüm fragmanı İZLE! Ben Buna Cihana Sığdırmayacağım 13. bölüm fragmanı İZLE!

Bu Dünyaya Sığamıyorum 13. bölüm fragmanı İZLE! Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam, ATV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ben Bu Cihana Sığmazam’ın yeni bölümü merak uyandırdı. Kullanıcılar dizinin 13. bölüm fragmanını araştırıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından aranan bahislerin ortasında. Ben Bu Cihana Sığdıramam 13.bölüm fragmanı İZLEYİN! Bu Cihana Sığdıramam yeni bölüm fragmanı HD İZLE! Detaylar burada…

BU KANALIMA SIĞAMIYORUM 13. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEYİN!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı 11 Aralık Pazar günü seyirciyle buluştu.

BU KANALIMA SIĞAMIYORUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEYİN

BU KANALIMA SIĞAMIYORUM KONU NE?

Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türkü, devleti için çalışan ve bir sabotajın kurbanı olan ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldüğünü göstererek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türkü, yurt dışında devam eden operasyonlarda aldığı bir sakatlık sonucu sınır tanımayan hekimlerden Firuze ile tanışır. Karısını ve ailesini özlese de onlara asla geri dönmeyeceğini biliyor. Firuze’ye aşık olan ve yeniden aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve hayata, İstanbul’a dönmek zorunda kalır. Ancak ne yeni ailesi ne de onu yıllardır özleyen ve mezarı başında dualar okuyan ailesi bu gelişmelerden habersizdir. Kendisine emanet ederek geride bıraktığı İstanbul, karşısına bambaşka bir İstanbul olarak çıkacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu