Ekonomi

Dünyada Devrim niteliğinde Bir İlk: Yağda Kokobiyotik / Probiyotikler (Faydalı yağlarda mikroorganizma taşıma sistemleri)

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “yağda multiprobiyotik kombinasyonu” buluşuyla altın madalya alan Hülya Kayhan’ın Ar-Ge laboratuvarını ziyaret etti. Dünyanın ilk ve tek aromaterapi Ar-Ge laboratuvarına sahip olan Hülya Kayhan’ın icadı olan Cocobiyotik, yeni gezegenlerde yaşam bulma araştırmaları yapan NASA dahil birçok kuruluşun ilgisini çekebilir.

Hülya Kayhan, bu buluşuyla faydalı probiyotik bakterilerin bağırsaklarımıza geri dönmesi için havasız koşullarda çoğalabilen bakterilerin yağlarda korunması kombinasyonunu sağlıyor. Besin takviyesi olarak düşünülen bu buluşun, yeni gezegenlere bakteri gönderme prosedürü gibi birçok boyutu da var.

Amsterdam’da düzenlenecek Avrupa Uygulamalı Mikrobiyoloji ve Yararlı Mikroplar Kongresi’ne konuşmacı olarak katılacak olan Hülya Kayhan’a uluslararası bilim dünyası büyük ilgi gösteriyor ve kendisi birçok kongre ve sempozyuma konuşmacı olarak davet ediliyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı buluş ödüllerinde altın madalyanın sahibi oldu Kokobiyotik,Aynı zamanda sadece tıpla ilgili kategorilerin yer aldığı dünyanın en değerli dergilerinden biridir. İlaçlarBu dergiye giren ilk buluş ise aromaterapiydi. kokobiyotikolmuş.

Hindistan cevizi yağında vücudumuza faydalı probiyotik mikroorganizmaları korur. Kokobiyotik Faydaları sonsuzdur. Hindistan cevizi yağı ve multi probiyotik mikroorganizmaları içeren besin takviyesi kategorisindedir. Kokobiyotik ; Kontrolsüz kandida ve buna bağlı ağır metallerin parçalanmasını önleyerek vücuttan atılmasına katkıda bulunur. Çok iyi bir detoksifikasyon aracı olmakla birlikte, bağışıklık ve sindirim sistemleri ile cilt sağlığını da destekleyici etkiye sahiptir. Vücuttaki histamin salınımının dengelenmesine yardımcı olur ve nedeni bulunamayan alerjilerde destek olarak kullanılabilir. Bağırsak geçirgenliğini azaltmaya yardımcı olur, böylece bağırsaktan emilen toksinleri azaltır ve ağır metallerin vücuttan atılmasını sağlar. Vücudun mantar enfeksiyonlarıyla savaşmasına yardımcı olur. Laktoz içeren besin alımına bağlı olarak gelişen sindirim sorunlarının üstesinden gelmeyi kolaylaştırır. Bağırsak geçirgenliğinin azaltılmasına yardımcı olur. Enfeksiyonlara karşı korumayı güçlendirir. Her yaşta daha sağlıklı bir iskelet sistemi ve sınırsız hareket kabiliyeti için destek sağlar.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu