Haber

Kadıköy’de Zincirleme Kaza: 2 Kişi Yaralandı

İddiaya göre, KADIKÖY D-100’de hız yapan otomobilin sürücüsü her iki otomobilin arkasından bariyerlere çarptı. Zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle D-100 Kadıköy istikameti kısa süreliğine tamamen trafiğe kapatıldı.

Kaza, saat 01:00 sıralarında Göztepe D-100 Karayolu Kadıköy istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, 34 FKJ 236 plakalı otomobilin sürücüsü İzel Çınar, seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek önce seyreden 2 araca, ardından bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza mahallinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

‘DUVAR DUVARA’

Kazaya karışan sürücülerden Onur Apak, “Sol şeritte giderken bir darbe hissettim ve aracımın camı yağlandı. Ondan sonra yine de duvardan duvara çarptım. Ne olduğunu anlayamadım camım yağ içindeydi önümü göremiyordum kaymaya başladım sağa sola çarptığımı hatırlıyorum siyah bir araba hatırlıyorum taksici çarpmış galiba , Ne olduğunu anlayamadım.

Kazaya karışan taksi şoförü Nihat Çelik, “Orta şeritte gidiyordum, sol arkadan bana çarptı, her yer toz içindeydi. Çok hızlıydı, araçlar hakimiyetini kaybetti, birbirine girdi. .”

KADIKÖY YÖNÜ TRAFİK TAMAMEN KAPALI

Kaza nedeniyle D-100 Kadıköy istikameti tamamen trafiğe kapatıldı. Yan yoldan trafik kontrollü olarak sağlanırken, kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

habercatak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu