Haber

Kumluca Stadı projesi için ilk kazı yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Kumluca’ya stadyum kazandırmak amacıyla başlattığı proje kapsamında Atatürk Stadyumu için ilk kazı çalışması yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ile çeşitli etkinliklerde kullanılmak üzere Kumluca’ya Stadyum Projesi Hazırlama Protokolü’nün imzalanmasının ardından Kumluca’da ilk kazı çalışması yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı proje kapsamında gruplar, Haziran ayında ihalesi yapılan Atatürk Stadı projesinde mevcut tribünlerin yıkılması için çalışma başlattı. Eski binaların yıkılmasıyla birlikte yeni stad için çalışmalar hızla devam edecek. Kumlucalılar için büyük önem taşıyan güreş, deve güreşleri ve çeşitli şenliklerin düzenlenmesi amacıyla yapılacak olan stat, Kumlucalıların hizmetine sunulacak.

 

BAŞKAN BOCEK’E TEŞEKKÜRLER

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kumlucalı vatandaşların Kumluca’yı ziyaretleri sırasında stadyum talebi aldıklarını hatırlatarak, “Halkımızdan gelen talep doğrultusunda hızla hazırlıklara başladık. Grup arkadaşlarımız kısa sürede projeleri hazırladı ve ihale süreci tamamlandı. Projedeki çalışmalar ilk kazmanın vurulmasıyla başladı. Stadyum 13.200 metrekarelik alanın 6.650 metrekaresi üzerine inşa edilecek. Projede idari alan, tuvalet, engelli tuvaleti, duş, soyunma odaları, depo alanları, elektrik odası ve su deposu yer alacak. 2000 metrekare yeşil alana da sahip olan projede 97 araç kapasiteli otopark da yer alacak. Büyükşehir Belediyesi ve Kumluca Belediyesi ile birlikte stad projesini kısa sürede tamamlayacağız. Kumlucalı hemşerilerimize şimdiden hayırlı olsun’ dedi. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte Kumluca’ya çok güzel bir stad kazandıracaklarını belirterek, Muhittin Böcek Başkan’a teşekkür etti.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu