Haber

Mahallesinde uyuşturucu ticaretine karşı çıkınca yol ortasında vuruldu.

Mahallesinde uyuşturucu ticaretine karşı çıkınca yol ortasında vuruldu.

ANKARA – Ankara’da bir kişi, uyuşturucu ticareti yaptığını iddia ettiği kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Bununla yetinmeyen saldırganlar, yaralının dükkanına iki kez saldırdı.

Olay, Yenimahalle ilçesine bağlı Demetevler Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre Yiğitcan Onur (31), mahallesinde uyuşturucu sattığını öne sürdüğü çete elebaşı DA’ya itiraz ederek uyuşturucu satmamasını istedi. Tartışmanın alevlenmesi üzerine ikili arasında kavga çıktı. Kavganın ardından DA, azmettirdiği bir kişi aracılığıyla Yiğitcan Onur’un babasının dükkanına silahlı saldırı düzenledi. Bununla yetinmeyen DA, Yiğitcan Onur’a bir kez daha silahla saldırdı. Bacağından yaralanan Onur, hastanede tedavisinin ardından taburcu edildi. Tehdit ve saldırıların dozunu artıran DA, silahlı baskınla dükkânı yeniden bastırdı. Baskın ve baskınlardan rahatsız olduklarını belirten baba Abdurrahman Onur, sürekli tehdit edildiğini belirterek yardım istedi.

“Burada uyuşturucu satıyorlardı”

Yaşananlarla ilgili konuşan Yiğitcan Onur’un babası Abdurrahman Onur, “Üç ay önce dükkanım pompalı tüfekle silahlanmıştı.

vuruldu. Şikayette bulundum ama bir sonuç çıkmadı. Bir hafta önce oğlumu ayağından vurup yaraladılar. İki gün önce dükkanıma yine silahlarla saldırdılar. Biz kurbanız. Bu insanlar oğlumla göz göze geldiler. Oğlum ‘burada uyuşturucu satmana izin vermem’ dedi. Oğlumla tartıştılar. Hatta oğlum bu insanları bulup dövdü. Burada uyuşturucu satıyorlardı. 200’e yakın kişi. Çocukları ve gençleri kullanıyorlar. Oğlum buna itiraz edince önce vurdular sonra işyerime saldırdılar. Ailece tehdit ediliyoruz. ‘Burayı terk edin yoksa sizi vururuz’ diyorlar. Burada istenmiyoruz çünkü müdahale ediyoruz. Oğlumun ayağında yaralar var. Hastanede tedavi görüyor. Dükkanımda 20 bin liralık hasar var. Barış istiyoruz. Birden fazla esnaf mağdur oluyor” dedi.

uskudarhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu