Haber

Odessa bölgesinde yabancı paralı askerlerin bulunduğu yerler vuruldu

Nikolayev’deki Rus yanlısı kapalı örgütün koordinatörü Sergey Lebedev, Sputnik’e kentteki kaynaklarına atıfta bulunarak, dün gece Rusya’nın Ukrayna’ya ait askeri botların tamir edildiği üssü, yabancı paralı askerlerin bulunduğu yerleri ve bir petrol tesisini vurduğunu söyledi. .

lebedev, “Bombardıman sonucunda bir petrol tesisi vuruldu, tesisteki yangın birkaç saat sürdü. Ukrayna’nın askeri botları da dahil olmak üzere gemilerin tamir edildiği filo teknik bakım üssü vuruldu. Örgüt üyelerinin verdiği bilgiye göre, Kapıkrayan sahil caddesi üzerinde büyük ihtimalle Rumen askerleri olan yabancı askerlerin bulunduğu liman binası vuruldu.dedi.

İzmail’de örgüt mensuplarının çektiği görüntüleri değerlendiren Lebedev, görüntülerin Denizcilik İdaresi binasının vurulma anını ve çıkan yangını içerdiğini belirtti. Görüntü, Ukrayna hava savunma sistemlerinin çalışmasını gösteriyor, ardından büyük bir ateş topu geliyor ve güçlü bir patlama sesi duyuluyor.

lebedev, “Çete üyelerine göre, yabancı askeri teçhizat ve kemer içeren bir tahıl ambarı da dahil olmak üzere liman altyapısı da vuruldu. Toplamda sekiz bombalama tespit edildi.”sözlerini bitirdi.

caykara-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu